Gevelbelettering

Gevelbelettering is het visitekaartje van uw pand. Wanneer de belettering goed is ontworpen en uitgevoerd weet iedere voorbijganger direct waar u en uw bedrijf voor staan. De mogelijkheden voor gevelbelettering en gevelreclame zijn enorm.

Wij werken met hoogwaardige materialen, zoals acrylox dat geen vocht en vuil vasthoudt en dus onderhoudsvrij is. Maar ook met aluminium en RVS. U kunt kiezen voor gefreesde reliëf letters of voor doosletters. Uw bedrijfslogo kunnen wij daar natuurlijk ook in verwerken.

Voor een nog grotere impact en zichtbaarheid 's nachts kunnen wij de gevelletters verlichten. Dat kan bijvoorbeeld met neonlicht, LED verlichting of spotlampen. Deze kunnen naar buiten schijnen, maar ook de muur achter de gevelbelettering verlichten.

Doosletters

Een doosletter is een afzonderlijke letter of een logo dat tegen een muur, gevel of raam geplaatst kan worden. Doosletters kunnen van binnenuit verlicht worden, van voren met een spotlicht of indirect, door de muur erachter te verlichten. Voor de verlichting van doosletters kan gekozen worden voor LED verlichting, TL of neon verlichting.

Door het hoge contrast met de achtergrond zijn de letters zeer goed leesbaar, en is de impact en uitstraling groot. Wij kunnen doosletters afzonderlijk plaatsen of op een letterframe zetten. Natuurlijk zijn verschillende lettertypen en kleuren mogelijk.

Lichtbakken

Een lichtbak is een veelgebruikte vorm van lichtreclame. De stevige en onderhoudsarme constructies doorstaan weer en wind met gemak. De lichtbak kan op de grond, tegen de gevel of op het dak geplaatst worden. Maar ook binnen worden lichtbakken vaak gebruikt, bijvoorbeeld bij de receptie, presentatiezalen of exposities.

Ray of Light maakt zowel rechte als gebolde lichtbakken, enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder reliëf. Bij grote formaten kiezen we voor een doeklichtbak. Omdat grote lichtbakken meer vat hebben op windstoten, of uitzetting door warm weer, zijn doeklichtbakken uitgevoerd met een vezelversterkt doek. Een scharnierende voorplaat maakt het gemakkelijk om de lampen te vervangen.

voorbeelden